Navigation
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 103
Nyeste bruger: asyritota
FotograferMorten
Marcel
Jens
Martin
Brian
Nikolaj
Malene
Tilfældigt foto
Velkommen
01/01 - 2017 Fyrværkeri skyld i Større brand - Skørringe
Klokken : 17:16
Adresse : Norreskovhusevej
Melding : Naturbrand Halmstak
Fotograf : Jens

Et større Halmoplæg stod omkring kl 17 i lys lue ved Skørringe. Det var ejeren selv der havde stået med rester af fyrværkeri, som skulle fyres af. Der var dog gået noget galt, da den ene raket ikke gik til vejrs, men fløj direkte over i 2 store Halm oplæg. Der gik den af, og der gik ikke meget mere end 30 sekunder fra Indsatsleder var ankommet til begge baner af halm stod i lys lue og fuldstændig overtændt. Brandfolkene koncentrerede sig om at køle den nærliggende lade hvor der iøvrigt også stod halmoplæg i. Brandfolkene var til stede i godt og vel 7 timer og en brandvagt fra Rødby måtte blive resten af natten med en Tankvogn, som standby. Til indsatsen deltog Station Maribo og Station Rødby, Stokkemarke Brandvagt og Frivillige fra Lolland-Falster Brandvæsen.

13/12 - 2016 Hus overtændt - Hillested
Klokken : 23:38
Adresse : Kirkevej
Melding : Bygn.Brand-Villa
Fotograf : Jens

En tragisk dødsulykke ramte en familie på Kirkevej i Hillested Tirsdag aften. Et hus var fuldstændig overtændt af flammer da brandfolkene kom frem, og man gik hurtig igang med nedslukning, og person eftersøgning, men kunne ikke trække helt ind, da flammerne var for voldsomme. Brandfolkene gjorde alt hvad de kunne, trods den tragiske udgang.

15/09 - 2016 Øvelse i mindre Båd - Bandholm
Klokken : 17:00
Adresse : Bandholm Havn
Melding : Øvelse i mindre båd
Fotograf : Marcel

Falck Maribo har fået ny båd, denne skulle dog instrueres i og testes af. Dette foregik for første hold i Bandholm Havn, da man ellers kunne prøve nogen detaljer som nedfirring af båd fra kaj, eller sejlads tæt på kysten, da det er en lille båd som Lolland-Falster Brandvæsen har stillet til rådighed, i forbindelse med et nyt Redningsområde Falck Maribo har fået. Øvelsen gik godt, og der var ingen indvendinger fra Personalet.

13/09 - 2016 Større Øvelse i Tunnel - Guldborg
Klokken : 21:00
Adresse : Sydmotorvejen Nord/Syd Gående
Melding : FUH /Lastbil/bus
Fotograf : Jens

En større Katastrofeøvelse blev i værksat Tirsdag d. 13 Septemeber i samarbejde med Lolland-Falster Brandvæsen og vejdirektoratet, Politi og Sundhedsfaglig. En håndfuld fikuranter var sminket til at ligne det rigtige skader der ville komme ved sådan en katastrofe. Scenariet var flere, men et af dem var bl.a. Bil mod Lastbil med ukendt stof væltet. Brandfolkene som deltog i øvelsen var uvarslet, og man registrede tid for afgang og ankomst samt indsatstid osv. Øvelsen blev sluttet af med lidt informationer til deltagerne, og en omgang "natmad i det ene rør "

30/09 - 2016 Patient Transport - Nørreballe
Klokken : 12:00
Adresse : Vestre Landevej
Melding : Overflytning
Fotograf : Jens

En helikopter landede midt på en grusvej, da en ambulance skulle have overflyttet en patient til RH. Overdragelsen gik så smurt, og patienten var hurtig over i helikopteren. Patientens tilstand kendes ikke..

27/9 - 2016 Finger sad fast - Engtofte
Klokken : 15:39
Adresse :Hejredevej Sakskøbing
Melding : Redning Fastklemt Maskine
Fotograf : Jens

En større udrykning blev iværksat, da en landmand havde ringer 112. Meldingen lød på person fastklemt i maskine, det viste sig at være meget mindre dramatisk end så, da brandmandskabet samt Ambulance kom til stedet. Der var tale om en finger som sad i klemme i en harvemaskine, og brandmandskabet kunne efter få minutter hjælpe manden fri, uden skader Personen blev tjekket af ambulance personalet, imens brandfolkene kunne pakke og vende hjem igen.

08/09 - 2016 Ukrudts brænder skyld i brand - Søllested
Klokken : 15:31
Adresse : Vestervej - Søllested
Melding : Brand-Garage/Carport
Fotograf : Jens

En beboer havde tidligere på dagen gået og brændt ukrudt af med en ukrudtbrænder, hvor han for set at det begynder at ryge inde fra garagen af. Man for hurtig alameret brandvæsnet, som hurgitg er fremme på adressen. Ved ankomst er der en kræftig røgudvikling, og et røgdykker hold for hurtig bugt med ilden. Politiet kigger også forbi, da man finder det mistænktsom så som hele situarsionen er foregået. Beboeren på stedet for udstedt en lille hilsen for overtrædelse af beredskabsloven.

09/07 - 2016 Røgfyldt lejlighed - Nakskov
Klokken : 00:06
Adresse : Bredgade
Melding : Bygn.Brand-Etageejendom
Fotograf : Jens

Forbipasserende kunne lugte røg fra en nærliggende etageejendom på bredgade, og man fandt hurtig frem til den rigtige liglighed, og man kunne efterfølgende slå alarm. Brandfolkene var hurtig fremme, og de fik hurtig skaffet sig adgang til lejligheden, og man kunne efterfølgende søge efter personer i lejligheden. Det viste sig at lejlighedens ejer ikke var hjemme, og man kunne så koncentrer sig om at lufte lejligheden ud. Man har stor formodning om at branden er påsat.

04/07 - 2016 Mindre Uheld med to biler - Våbensted
Klokken :18:46
Adresse : Maribovej
Melding : FUH Fastklemt
Fotograf : Marcel

Mandag aften mødte et større antal brand og rednings køretøjer på til et mindre Færdselsuheld ved Våbensted. Der var tale om 2 udenlandske biler, nemlig en Svensk bil som var i færd med at bremse ned, og en Finsk bil som ikke havde set den forankørende havde bremset ned. Det resulterede i et mindre sammenstød, og den forankørende person var allerede kendt for nakke smerter. Der blev derfor ikke brug for det store klipperi med Falck´s frigørelse fra Maribo. Den ene person blev kørt på sygehuset til tjek. vejen var spærret i godt en lille time, dog med et spor farbar.

02/07 - 2016 Større brand i ubeboede hus - Hellinge
Klokken : 20:10
Adresse : Maribovej
Melding : Bygn.Brand-Villa/Rækkehus
Fotograf : Jens

En større brand i et ubeboede hus ved Hellinge var Lørdag aften godt igang da brandfolkene fra Nakskov blev tilkaldt. Brandfolkene var hurtig fremme, men der var intet at redde. Branden er formentlig opstået i en EL installation ved husets garage. Det er anden gang der brænder et hus på denne vej. for nogen måneder siden brændte huset til venstre for ejendommen også, begge huse var ubeboede.

29/06 - 2016 Brand i carport - Horslunde
Klokken : 20:40
Adresse : Højevej
Melding :Brand Fritliggende carport
Fotograf : Jens

En mindre kortslutning i motoren til den elektriske carport var onsdag aften årsag til en mindre brand i carporten. Der var ikke farer for noget stort, og brandfolkene fra Nakskov kunne også hurtigt slukke den lille brand med en vandslukker.

1-22 Falck Nakskov
Udkald Nr 2
1-17 Falck Maribo
Udkald Nr 3
1-13 Falck Rødby
Udkald Nr 1
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste video
Brand i Maribo hallerneLolland I Udrykning20/7 - 2015 Mindre brand i bil - MariboSE FLERE FILM HER